Sensueel, opwindend en nog zoveel meer!

Grof, brutaal, vernieuwend, mooi, sexy, mannelijk, en toch zo vrouwelijk, nooit ingetogen en gewoon bloedgeil!

Ik weet het nog goed, de eerste keer dat ik je vast had. Ik volgde elke curve met mijn vinger en elke ronding zorgde voor een lichte tinteling. Het rode lijntje dat dat damn fine piece of dark temptation omhulde,zo opwindend en zo ontiegelijk spannend. Ik heb eerder een Belgische schone gehad, die mij werkelijk ook alle hoeken liet zien, beestachtig hoe goed zij was. Maar jij, jij bent geraffineerder, jij hebt voorkeuren die “anders” zijn. Je brengt mij naar een compleet nieuw level van leven.

Elke dag dat ik je bij me heb, voel ik de mensen kijken, zie ik ze kijken. En waarom ook niet, ik bevind me in een bloedmooi gezelschap samen met jou. Je zorgt ervoor dat mensen praten, complimenten geven, je bent een object van begeerte voor velen. En ik voel me zo ontzettend trots dat ik met jouw mag pronken.

Je kent me op mijn slechtste momenten, je kent op mijn beste momenten. En nog steeds wil je het liefst met mij naar bed en wil je dolgraag met me opstaan. Dat ik nog steeds mijn andere Belgische schone heb en er nog een Duitse naast hebt, het boeit je niet. Je werkt graag met ze samen om mij perfect gelukkig te maken, en nog steeds pak ik je graag. Gewoon omdat je zo lekker anders bent!

Elke dag opnieuw… wanneer ik je bij je benen pak, ze langzaam spreidt en mijn hoofd er tussen laat glijden. Steeds strakker sluit je aan tot een perfect fit op de legendarische sweet spot op mijn neus. Even laat ik een koude siddering langs mijn ruggengraat lopen voor ik mijn ogen open en de wereld weer in high definition kan waarnemen.

Elke dag dat ik je opzet, ben ik blij dat ik toch een Theo heb aangedurfd. Want mijn god, wat ben jij fantastisch!

ferdinand met theo

Geplaatst door

De leukste en (b)aardigste opticien van Nederland. #hetismaardatjehetweet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.