Een briljant nieuw jaar

I dedicate this blog to you, to the greatness in you.

Mijn nieuw jaar begint op 1 maart 2016, omdat ik dan in de gelegenheid wordt gesteld opnieuw te starten met leven. Een nieuwe start om te bouwen aan een verbeterde versie van mezelf.

Mijn huidige werkgever en ik…. nou ja we gaan uitelkaar, we hebben maar besloten dat het beter is zo. Een eigenwijze opticien is niet wat iedereen kan handelen om maar zo te zeggen. En ach, elke geniale opticien hoort eigenwijs te zijn toch.

Over de afgelopen 7 jaar heb ik veel dingen mee mogen maken, ik ben van een onzekere jongen uit het “Friese platteland” veranderd in een extraverte opticien, een vader en een echtgenoot, een blogger en bijna een heuse contactlensspecialist. Mijn eigenwijsheid is een Friese karaktertrek die mijn werk onttrekt aan het gemiddelde en brengt naar een niveau van klasse. Maar brengt dus ook een eind aan samenwerking van 7 jaar. Het breekt mijn hart om zolang bij een “project” te zijn betrokken en dat verder te zien gaan zonder mij.

Echter mijn eigenwijsheid heeft mij ook altijd gedwongen groot te dromen, en dat ga ik doen met mijn nieuwe job. Alhoewel ik nog steeds ketenopticien blijf, ga ik het op een hoger niveau doen. Mooie brillen, mooiere glazen, zachte/harde/nacht lenzen, thewholeshabang ik ga het gewoon doen! Mijn passie is universeel en herkenbaar voor elke opticien in Nederland. Ik wil maar 1 ding, en dat is een mooie oplossing voor een kijkprobleem en dan gecomplementeerd met een extraatje.

Wat wil ik van dit jaar, of wat ga ik dit jaar doen? Mezelf opnieuw herontdekken. Mijn diploma contactlensspecialist ophalen, meer bloggen, meer mensen bereiken, inspireren, motiveren. Ik ga met zelfvertrouwen het komende jaar tegemoet. Er gaan momenten komen die zwaar zijn, maar 2016 is mijn jaar en alleen al daarom gaat alles lukken.

Wat gaan jullie doen dit jaar, of wat hopen jullie dat 2016 in petto heeft voor jullie?

Ferdinand, houdt alles briljant

A new year, a new me/ A new year, a new you.

eyewish

 

Geplaatst door

De leukste en (b)aardigste opticien van Nederland. #hetismaardatjehetweet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.