Internetheldin

Er is voor mij niks zo leuk om iemand die gemaakt is voor een bril, te helpen aan een nieuwe gave bril. Dubbel zo leuk wordt het nog als deze persoon in kwestie een heuse bekendheid is.. Op het internet dan wel, maar met een YouTube kanaal, een twitch kanaal, een grote twitterfanbase wordt ze door veel mensen aanschouwd, bewonderd en gehoord. En het beste van alles, ze draagt een bril van mij!

Natuurlijk was ik zenuwachtig, ik wist al een tijdje dat ze zou komen, en elke goede opticien neemt natuurlijk de tijd om tijdens de anamnese veel over je cliënt te weten te komen. En ja, ik was daarin niet anders, echter wordt het wel anders als je weet dat je cliënt toch regelmatig wel voor de camera staat. Dus buiten mijn basis anamnese bestond mijn vooronderzoek uit, eerder werk bekijken, reputatie bestuderen, er achter zien te komen waarom haar wenkbrauwlijn zo heilig is, kortom uw standaard stalker methodes.

Na een kleine zoektocht leek het mij handig om niet te veel te veranderen aan het semi-stijlicoon dat ze al is. En eerlijk haar vlindermontuur  was al perfect gecast door één van mijn voorgangers, een kleine update doorvoeren leek mij het meest verstandige. De dag voor de refractie, had ik uit mijn uitgebreide collectie een drietal monturen gereserveerd die voldoende zouden moeten afwijken van wat ze had, maar geen afbreuk zouden dan aan haar imago.

Na een vlotte refractie en een snelle ronde door de winkel om te kijken waar haar voorkeur lag, kwamen er snel achter dat haar voorkeur bij iets vergelijkbaars lag. Voor mij het uitgelezen moment om mijn bescheiden voorselectie erbij te pakken, een MaxMara, een Gucci en een Boss, eigenlijk zonder enige twijfel en met de hulp van een overtuigende hulplijn viel de keus al snel op de leukste en tofste van het hele stel.

Nog een paar dagen, dan zal de wereld mijn werk kunnen aanschouwen, via YouTube, via Twitch. En klein stapje in een totale world domination plan, dit door een algehele fanbase te creëren. De Karl Lagerfeld van de optiek zeg maar. Voorlopig even genieten van de kleine successen.

Volg haar op twitter, volg mij op twitter. Hilde&Gucci a match made in heaven!

hilde&gucci

 

 

Geplaatst door

De leukste en (b)aardigste opticien van Nederland. #hetismaardatjehetweet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.