Naar wie ga jij voor je contactlens vloeistof?

Contactlensvloeistof adviezen, zoveel opties om ergens je lenzenvloeistof vandaan te halen, zoveel opties dat je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet. De supermarkt, de HEMA, het kruidvat, of gewoon, heel gewoon je opticien.

En heus ik begrijp het, de ene vloeistof voelt fijner en prettiger dan de andere. Maar op je eigen houtje wisselen en proberen van vloeistoffen omdat je niet meteen de juiste vloeistof afgestemd op jouw ogen en lenzen hebt gevonden? Als specialist kan ik dat vooral geen optie vinden.

Onderhoud van je lenzen is van levensbelang voor de gezondheid van je ogen, het zorgt er namelijk voor dat je oog niet onnodig geïrriteerd raakt, niet onnodig beschadigd zouden kunnen raken door slecht onderhoud. Het zorgt ervoor dat je lenzen schoon blijven en daardoor het risico op ontstekingen en infecties tot een absoluut minimum worden beperkt.

Schone heldere lenzen zorgen voor een rustig en scherp beeld voor jou als lenzen drager, en zorgen (als bonus) ervoor dat wij als specialisten, die wanneer wij in jouw ogen kijken, niet automatisch terugdeinzen als de microscoop aanfloept….

Deze cliënt droeg de harde lenzen een anderhalf jaar, en was zelfstandig gaan proberen en testen met vloeistoffen, deze vloeistof kon de cliënt in kwestie verdragen (wat natuurlijk heel fijn is), maar het schoon krijgen van deze lenzen?! Nope, nope, en nope! Waren er klachten dan, nou ja de lenzen voelde wat dikker aan op sommige momenten, zaten minder fijn, oh en echt scherp kijken, deden de lenzen ook al niet meer.

nope, nope, nope!

Deze kruidvat vloeistof, was niet helemaal vlekkeloos om maar zo te zeggen.

Wat ik je vooral op het hart wil drukken is dit: je hebt maar 2 ogen, vervangen kan je ze niet. Als iets niet gaat of lukt zoals je zou willen met betrekking tot je lenzen, wendt je dan tot je contactlensspecialist, ga in overleg met ons voor de beste oplossing voor jouw ogen i.c.m. de lenzen. Wij zijn niet slechts ter opvulling van een winkel, wij zijn ervoor jouw ogen.

Geplaatst door

De leukste en (b)aardigste opticien van Nederland. #hetismaardatjehetweet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.