Avontuurlijk in Februari

Nieuw jaar, nieuwe voornemens, nieuwe kansen om het anders te doen. Jouw eerste kans om het anders te doen, beste opticien, vindt plaats op Landgoed de Salentein, BOLD 2020!

Waarom zou je het anders willen? Waarom zou je willen wegsturen van een voor jouw bekende koers? Onbekende wateren, nieuwe ervaringen, nieuwe valkuilen. Waarom, zou je dat überhaupt willen doen, wetende dat je nu al op een koers zit die zekerheden biedt? Is een afwijkende koers het waard om te gaan verkennen?

BOLD Optical Fair, biedt jou een mogelijkheid om te verkennen in een omgeving gevuld met liefde voor Eyewear. Of nou ja Eyewear….. Eye-Fashion moet ik misschien meer zeggen. Want alhoewel eyewear bijzonder handig is om te hebben, is de basis van Eyewear vooral dat het draagbaar hoort te zijn. En stel dan vooral jezelf de vraag, hoeveel eyewear zie je door de winkelstraat van je vestigingsplaats voorbij lopen op een doordeweekse dag? Eyewear is daar waar het begint, en in principe bezoek je de BOLD niet uitsluitend voor de basis van je collectie.

De gebaande wegen af, Landgoed de Salentein biedt je onbewust, maar heel bewust juist dát gevoel voor avontuur. Elke kamer, elke gang die je betreedt het geeft je een continue rush van verwondering. Niet wetende wat je te wachten staat als je bovenaan de trap staat en twijfelt, hier naar links of naar rechts? Ja, natuurlijk ga je alle opties af, je bent immers ondernemend van natuur! Elke expositieruimte is een combinatie van flair, liefde en passie die je vervult met een hunkering die hoort bij Eye-Fashion.

Waarom juist van die gebaande wegen af, als optiekondernemer wordt je herinnert vanwege je expressiviteit, flair, gevoel voor mode en liefde voor de ogen van je cliënten. Jij maakt fashion wearable, en maakt wearable niet fashionable. Als dat mogelijk zou zijn, dan zou de ANWB de catwalks in Parijs en Milaan domineren. Fashion en dan met name bijzondere Eye-Fashion vind je juist op plekken die wegdrijven van je bekende routes. Ze vragen een avontuurlijke geest om ze te omarmen, ze hebben durf nodig om ze te laten stralen op de winkelvloer en op de gezichten van je klanten.

En natuurlijk beste opticien, ook op de BOLD kan je terecht voor het samenstellen van je basis collectie. Maar een gecombineerde collectie van Eye-Fashion en een vleugje Eyewear samengesteld op BOLD Optical Fair maakt van jouw winkel een snoepwinkel voor de modebewuste klant, en dat opent dan weer een heel nieuw speelveld vol ongelimiteerde mogelijkheden. Mogelijkheden die je nooit had verkend als je niet links het parkeerterrein van de Salentein was opgedraaid op 2 of 3 februari van 2020.

Wees avontuurlijk in februari, en ga vooral in eerste instantie opzoek naar Eye-Fashion. Het is aan jou om de straten van jouw vestigingsplaats te vullen met monturen die jouw avontuurlijke en ondernemende geest ademen.

Geplaatst door

De leukste en (b)aardigste opticien van Nederland. #hetismaardatjehetweet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.