Millennial en de Mille+80. A match dreamt up in heaven, made in Antwerpen.

Hi daar millennial! Ik hoef het je écht niet meer te vertellen natuurlijk, maar ik wil je wel graag helpen te herinneren. Want jij bent een impact maker, een wereldburger, een ideoloog en een risiconemer. Maar ook jij hebt een keer een nieuwe bril nodig, maar wat zet jij nu op je neus als millennial, waar zet jij nu echt jezelf mee neer in deze wereld? Gelukkig ben ik er als mede-millennial om je een beetje de goede richting op te duwen. Want ik snap je drive, je motivatie en ambitie. Wij delen namelijk dezelfde wens om te stralen.

Kijk, als millennial hoeven wij in 2020 niet de bril die onze ouders droegen, we hoeven echt niet de bril waar Jort Kelder opgewonden van raakt, vergeet goud, vergeet buffelhoorn, vergeet elk exotisch materiaal dat deze aarde rijk is. Wij willen iets waarin wij ons zelf herkennen, wij willen een bril van de wereld, een impactmaker, een ideologisch montuur en een risiconemer.

Laat ik nu juist dié monturen hebben voor je, begin dit jaar sprak ik over dat ik zag dat dik acetaat een comeback aan het maken was. Dikke, opvallende brillen die je moet durven dragen. Brillen voor risiconemers om maar zo te zeggen. Nu brengen mijn favoriete artiesten bij Theo Eyewear een nieuwe versie van de Mille serie uit. En ik hoor je denken “Mille…. als in Millennial?” En ja je hebt helemaal gelijk. De Mille serie is ontworpen met de millennial in het achterhoofd. Het zijn altijd de monturen geweest die perfect aansluiten bij deze generatie, monturen die wanneer ze landen, meer rimpels creëren dan wanneer een molensteen in de plaatselijke buurtvijver wordt gegooid.

De nieuwste lijn bestaat uit het dikste kunststof wat ik in tijden voorbij heb zien komen en om ervoor te zorgen dat ze niet zwaar op je gezicht vallen, zijn ze uitgevoerd in de helderste transparante neon kleuren die je zou kunnen bedenken. Kortom in pure essentie zijn het absolute blikvangers in de meest heldere zin van het woord. De monturen voelen krachtig aan en sluiten als een tweede huid aan op het gelaat. Het acetaat is scherp afgesneden op de randen, dit levert een technisch hoogstandje op voor de bril-o-fiel en benadrukt het de perfectie in de edele kunst van het montuur ontwerpen. Daarnaast dragen ze zorg voor het feit dat jij een honderd procent gegarandeerde impact maakt.

Theo Mille+80, gemaakt voor de meest zelfbewuste millennial van dit moment. En ja, ik weet al welke ik ga nemen, maar welke neem jij?

En natuurlijk je hoeft geen millennial te zijn om dit aan te durven ;), elke “BabyBoomer” of “Zoomer” die in touch is met zijn innerlijke millennial zie ik graag lopen met een statement op de neus.

Geplaatst door

De leukste en (b)aardigste opticien van Nederland. #hetismaardatjehetweet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.