BrillenNerd of BrillenGeek?

Herinner jij je de momenten nog dat je vroeger een bril moest, herinner jij je dan nog hoezeer je misschien tegen de komende opmerkingen opkeek? Ik dacht altijd dat vroeger een bril het slechtste was wat je kon overkomen, een beugel kon je verstoppen door nooit meer te lachen, steunzolen zag men amper…. Maar een bril.

Anno 2020, ben ik er trots op dat ik mijzelf een BrillenNerd of een BrillenGeek noem. Mijn liefde voor brillen gaat diep, diep voor spectaculaire eyewear…. Echter blijft het oppervlakkig voor zielloos ontwerp.

Waar ik ooit dacht dat dat een bril dragen het toppunt was van nerd-schap en geek-leven, ben ik nu blijer dan ooit dat ik dat ben. En stiekem ben ik ook zoveel blijer dat het dragen van een bril anno nu meer een statement is dan wat het was. En omdat statements uitdragen met een bril slechts één manier is, ben ik altijd opzoek naar extra manieren daarvoor, en driemaal raden wat ik tegenkwam ;).

Sinds vandaag zijn er #OpticienmetBaard “BrillenNerd & BrillenGeek” snapbacks aan de altijd groeiende persoonlijke collectie brillen en optiek-liefde spullen toegevoegd.

BrillenNerd/BrillenGeek

Hoe zagen jullie de optiek vroeger voor je? Was je ook bang om brilsmurf genoemd te worden, of maakte je het niks uit? En belangrijker, ben jij dan nu ook een BrillenNerd of BrillenGeek?

PS: denk je nu, zo’n één wil ik er ook wel hebben. Dat moet vast lukken! Vul onderstaand formulier in om samen te brainstormen.

PPS: kosten van zo’n tof custom petje? €37.50 inclusief verzendkosten 😄

Geplaatst door

De leukste en (b)aardigste opticien van Nederland. #hetismaardatjehetweet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.