Oh oh Odette

Wat als je een montuur zoekt die net wat meer heeft dan het gemiddelde 13 in een dozijn montuur? Wat als je dan ook wil dat dat montuur gewoon niet de hoofdprijs kost? Onmogelijk? Nee, laat mij je introduceren aan Odette, Odette Lunettes.

Odette Lunettes vindt haar oorsprong in de bakermat van Belgisch eyewear. Antwerpen, opgericht in 2015 door Belgische TV-persoonlijkheden en influencers Eline de Munck & Bob Geraets. Het merk ademt in alles, waar België in eyewear bekend om staat. Liefdevol eigenzinnig!

Het merk is in de basis de ultieme “missing link” tussen de keten-opticien merken en de designer brilmerken die je vooral kan vinden bij de zelfstandige opticien. De combinatie van makkelijke commerciële lijnen, een gedurfd design en het jeugdige karakter van de modellen zorgt ervoor dat zowel de jonge generatie tot de 40+’er bij Odette goed kan slagen.

Het materiaal bestaat veelal uit metaal en combinatie van metaal/acetaat, het zorgt voor een comfortabele lichte passing op het gezicht. Dit laatste is zó prettig, want het stelt je in staat om rustig een wat grotere bril (zoals de Sherman, die ik rock op de foto) te dragen zonder het gevoel te hebben dat je een enorme vintage bril op hebt. De neuspads zijn gemaakt van een comfortabel siliconen materiaal wat bijdraagt aan de makkelijke afpasbaarheid van het montuur en daarmee het comfort van het montuur enorm ten goede komt.

Waarom wil je Odette? Zoek je een montuur om een impact mee te maken, ben je uitgekeken op 13 in een dozijn, wil je je eerste stap zetten in designer eyewear. Wil jij iets met een “randje” op je neus of in je winkel zonder de hoofdprijs te neerleggen. Odette Lunettes is daarin gemakkelijk je perfecte partner in crime. Het opent nieuwe mogelijkheden, het is dé perfecte tussenstap.

Nieuwsgierig? Snap ik, kijk dan snel op http://www.odettelunettes.com

Oh Oh, Odette!

Geplaatst door

De leukste en (b)aardigste opticien van Nederland. #hetismaardatjehetweet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.