Proof Eyewear goes far and beyond

Wie herinnert zich het volgende nog?

“Laat ik beginnen met de doosjes, het is hout en dat voelt warm! Maar anderzijds voelen de doosjes “kwetsbaar”, en ondanks ik de deksel tig keer open en dicht schuif, het wordt er niet rammelig door, het splintert niet. Kwalitatief lijkt het het in orde, en ja liever zou ik het iets zwaarder uitgevoerd zou willen zien. Ik wil namelijk een houten box vast houden, niet een box dat aanvoelt als houtfineer. Daarnaast, die box makkelijk meenemen? Nee dat doe je niet, fijn dat er een mooie zachte “pouch” in zit waar de bril in kan…. Maar een mooie zonnebril in een pouch in een volle tas, het klinkt als vragen om problemen.”

Voor de oplettende lezers onder ons, jullie hebben gelijk, het komt uit het stuk We need proof! Mijn eerste publiekelijke samenwerking met jongens en meisjes van Proof Eyewear.

Ik had iets met de “houtfineer” doosjes waarin de brillen opgeborgen zaten, mooie fijne warme doosjes, maar dat kwetsbare gevoel kon mij niet overtuigen. En direct zoals een review ergens hoort te zijn, heb ik dat aangegeven….. Ik had echter niet echt verwacht dat dat opgepikt zou worden en ik tijdens mijn coronings isolatie ik de nieuwe koker van Proof eyewear in handen zou gaan krijgen. Maar ondertussen heb ik nu eindelijk een weekje die koker voor mijn neus liggen, geopend en gesloten tot ik een ons woog. Maar wat een lekker ding is dit zeg!

De vernieuwde koker voor je ecologisch verantwoorde eyewear van Proof wordt gemaakt van de schors van de kurkeik, en daarmee hebben we een koker geheel in de lijn van de ecologische wens om verantwoord bezig te zijn. Immers producten van kurk worden algemeen gezien als milieuvriendelijk dit is grotendeels te danken aan de duurzaamheid van het productieproces en het gemakkelijke hergebruik van kurkproducten.

De koker gemaakt uit kurk, voelt stevig, zelfs na meerdere keren invouwen en uitelkaar vouwen. Wanneer compact gevouwen tot een handzaam formaat voelt de koker koel in de hand, makkelijk handelbaar, bij het uitklappen valt het zachte binnenwerk meteen op, soft on the touch en heerlijke natuurlijke tinten om te blijven benadrukken dat we echt iets hebben wat gemaakt is met ecologisch verantwoord in het achterhoofd.

Moraal van het verhaal, het is gewoon een onmetelijk lekkere koker, qua vormgeving is het een bekende vorm (denk b.v. aan de vorige generatie Lindbergkokers), maar qua gevoel en vibe zijn ze zoveel prettiger om vast te houden dan vergelijkbare kokers van kunststof. Oprecht niks voelt beter dan natuurlijke producten, of het nu gaat om hout, grassen, zeewier, kurk, spons, hoorn…. U roept maar. Persoonlijk gezien ben ik enorm blij met deze gave nieuwe kokers! En kan ik niet wachten om elke nieuwe bril van Proof te zien in deze briljant fijne koker.

Keep up the wonderfull work

En mocht je nu net zo enthousiast zijn over de nieuwe kokers van Proof Eyewear, en je denkt… Nu wil ik ook wel zo’n toffe sustainable piece of eyewear! Goed nieuws dat kan namelijk :). http://www.Iwantproof.nl/ombrd20 via deze link scoor je heel simpel jouw nieuw montuur, of toffe zonnebril en wanneer je het doet via deze link pak je ook nog een directe 15% extra korting! Super betaalbaard deze deal!

Geplaatst door

De leukste en (b)aardigste opticien van Nederland. #hetismaardatjehetweet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.