Aardbeien badbommetje

Het gegil en het geschreeuw is niet van de lucht, ik gooi de deur open van de badkamer en wordt begroet door een chaos die zoeter ruikt dan een snoepwinkel rondt Halloween. Roze badwater stroomt mij tegemoet en een paar ondeugende ogen priemen net boven de badrand uit, ze springt omhoog en roept ik ben een aardbei! Dit nog net voordat ze met een enorme plons onder water verdwijnt.

Ik hou ervan om mijn dochter zo blij te zien met de meest zoete en roze badschuim/shampoo die de actieknaller winkel voor mij in de aanbieding had. Maar het stopt niet bij mijn dochter, sterker nog ik krijg hetzelfde gevoel van euforie van mijn klanten wanneer ze hun bril opzetten en met diezelfde ondeugende ogen door die mooie kristalheldere glazen kijken, klaar om te roepen. Kijk dan Ferdinand, dit-dit ben ik!

Na mijn vakantie, de laatste 4 maanden van dit jaar 2022 ga ik elke dag opzoek naar aardbei badbommetjes, naar mensen die geen rekenschap houden met meningen, die zich niks aantrekken van mij, hun partner, hun kinderen, hun omgeving. Ik ga die zoet ruikende chaotische badbommetjes vinden die met een speelse schittering door hun glazen kijken…. klaar om te schreeuwen “DIT BEN IK” voor ze zich met een bommetje laten vallen in het leven.

Geplaatst door

De leukste en (b)aardigste opticien van Nederland. #hetismaardatjehetweet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.